image

over ons

Advanced Biotechnology & Products BV

Advanced Biotechnology & Products BV is een biotechnologisch bedrijf dat zich richt op de productie en ontwikkeling van biostimulanten, natuurlijke en duurzame meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen voor toepassing in de land- en tuinbouw. Ons gamma is een gebalanceerde serie van innovatieve producten die volledig uit natuurlijke ingrediënten is samengesteld.

image
Bioactief Siliciumzuur

De toepassing van gestabiliseerd en bioactieve siliciumzuur staat centraal. Bioactief silicium vervult zowel bij mensen als bij planten een belangrijke rol. Dit gepatenteerde bioactieve siliciumzuur, met duidelijke positieve effecten op de groei en gezondheid van dieren en planten, wordt wereldwijd als een gespecialiseerde en geconcentreerde meststof op de markt gebracht.

Met als belangrijkste bedrijfsmotto “we are dedicated to silicon”, houdt AB Products zich bezig met de ontwikkeling en verkopen van diverse technologieën op basis van silicium voor agrarische toepassingen.

image
Breed toepasbaar

De productenlijn van AB Products is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een volwaardige serie van natuurlijke producten die niet alleen binnen de biologische teelt maar ook daarbuiten gebruikt kunnen worden.

AB Products heeft diverse andere effectieve en milieuvriendelijke producten die worden toegepast in een breed aantal sectoren waaronder de Home & Garden, de land- en tuinbouw, hoveniers, golfbanen, etc.

image
Ambitie

We hebben een grote ambitie: het mogelijk maken om ons voedsel op een natuurlijke wijze te verbouwen. Daarom is voor ons voortdurend intensieve research noodzakelijk om voorop te blijven lopen in innovatieve en milieuvriendelijke producten.

Het innovatieve karakter van onze huidige producten is een goede reflectie van onze ambitie om op milieuvriendelijke wijze de landbouwproductie te verhogen en het gebruik van chemicaliën terug te dringen.